Saturday, 6 October 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Yeay!!nak join segmen,,nak join!

macam tajuk kat atas tue la kan...
dah lama jugak tak jenguk blog budak comel si Lysaa nie..
tak sangka dia wat segment~~~ =D



ok!nie kisah minah dalam dunia blog erk... ^_^

Soalan 1 --> Kenapa Minah berblog? / Apa tujuan Minah berblog?

senang jek jwpn minah..sebab minah kadang2 suka share info..
dan kadang2 suka tulis mcm2 perkara yg minah lalui..
sekadar nak bkongsi ngan semua org ttg apa yg minah pernah lalui..
tak salah kan?

Soalan 2 --> Macam mana Minah boleh tjebak dalam dunia blog?

macam mana erk??hurmmm,,asenyer same mcm sebab diatas..
heeee~~sbb minah suka nak tulis byk2 dan melalut..
sebab tue join blog..
actually minah pernah ade blog sebelum nie..
tapi dah lame tak on9..so, blog tue dah automatik di remove.. T__T

Soalan 3 --> Apa yang menarik ttg blog Minah?

sebenarnya blog minah tak menarik..
sebab blog nie pun baru sgt2..
so, apa2 yg kurang maaf la..
minah mharapkan komen dari blogger semua..
dan jugak tunjuk ajar untuk lebih mendalami dunia blog nie k!

Inspirasi kepada minah ---> Cik Tirah Zairi
Reasons: sebab dia one of my bff,,dan dia byk bg tunjuk ajar..
                 byk bg motivasi untuk minah bblogging..
                 minah selalu mengadu kat dia yg kdg2 xde modal nak menulis..
                 dan macam2 la cadangan yg dia bg..
                 Thanks yup budak bucux!! friend 4ever yah! ^^v


#SELAMAT MENJELAJAH BLOG YG "biasa tapi simple" #



best tak?? like ok! =D

31 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN YUNK ..

SINGGAH DARI SEGMEN YG SAME .. WINK3 ^_^

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

minah sEmpooOT said...

tq semua..saya pown nak terjah korunk jugak..tgu... =D

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.50..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

faizah jaafar said...

dari segmen yg sme..meh2 jalan meh..hehehe...follow done too....

http://mefaizah.blogspot.com/

minah sEmpooOT said...

fendy n faizah,,thanks yup korunk..
of coz minah akan terjah korunk..
i will follow back..
happy friend n blogging k! :)

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ainin Suffiah said...

datang dari segmen yg sama :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyqa Hasnan said...

Eyqa datang dari segmen yang sama :) http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

follow disini jugak :)

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

wany♥ said...

Datang melawat :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

nurdani said...

hai singgah sini balas kunjungan. suka baca blog yang kongsi ilmu, kisah menarik. salam perkenalan :D

cikeyrah said...

dari segmen yang sama ^^

Done follow

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku_6.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging(^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Kak M follow sini

minah sEmpooOT said...

thanks semua yg singgah cni..i will follow back k..tgu~~~ =D

Yana Aina said...

dtg dari segmen sama ^^ DONE follow

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah maria dtg melawat ni..mari singgah kt blog maria sbentar..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
Terima kasih..

MISS Z BERCELOTEH said...

Singgah!! sini

Pssst!!blog miss z berwajah baru..apa komen anda :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/blog-berwajah-baru.html

Atirah ★ said...

singgah sini balek dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :)

Mama Adam said...

hi,

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#63

MarliaMarble said...

singgah,baca entry n follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

jejak post dari segmen yg sama :))

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Budu Bilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Syaza Nazurah said...

Selamat datang ke dunia blog. Hehe.

http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u ^^
vsit my blog key... ^^
kalau sudi follow la skli ek hehe

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html