Thursday, 11 October 2012

gian mmg gian!


grrrrrrr...
eeeerrrkkkkkkkhhhhhh!
arrrrggggghhhhh!
tolonggggggggg!

tolong bro,,wa gian la bro..
bg la bro...

eh,,eh,,nape lak nie????
adessss! -_-"
jgn nak melalut sgt ok!
minah gian nak wat entry jek la.. >.<
terover lak! =p

first of all minah nak ucap tank u bely much kat 2 org..
Cik Lyssa n Kak Mia debom,,

nape erkkk???

sbb pasal segmen dari 2 blogger nie, minah dpt kembangkn network kat blog nie..
dlm masa seminggu jek,,syg2 minah dh btambah dari 49 ke 69!!!



WEEEEEWWWIIIT!

#eleh,cikit jek pown nak heboh#
wekkkkks!minah x kisah kalo nk ckp gitu..
pada minah angka x penting..
yg penting psahabatan yg kita nk jalinkan..
huuuuu~~~

thanks jugak wat semua syg2 minah..
semoga kita semua akan happy berblogging..
n hopefully kita dpt support satu sama laen..
sbb kita berada di landasan yg sama kn??

to allz yg dh follow blog minah, tinggalkn link korunk..
minah pown nak jugak jenguk blog korunk yg menawan lagi gorgeous tuh! ^_^

#HAPPY BLOGGING YUP!#
~biasa itu simple~



best tak?? like ok! =D

7 comments:

Nurul Aini said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Aini said...

Betul..yang penting pembaca bukan follower..Kalau ada follower beriban-riban tapi pembacanya tak ada, macam ckap sorg2 je..syok sendiri.

Yana Aina said...

sokong org atas ... heheh yana pon dlm usaha

minah sEmpooOT said...

aini, yana,,,betol2..yg penting menulis tuk org baca kn..semoga kita dpt teros berblog.. ^_^

MystoryPic said...

hellooo... minah.. alamak macam kasar pulak munyik nyer...

meh la jengok blog kita

Cikgu Ma said...

salam...thanx sebab follow...maaf lambat jejak...dah follow awak ^_^

minah sEmpooOT said...

thanks cikgu ma..
mystorypic,,ok!nak terjah dh! =p